Нападателят Мауро Икарди отправи словесна атака срещу доскорошния си клуб

...
Нападателят Мауро Икарди отправи словесна атака срещу доскорошния си клуб
Коментари Харесай

Икарди захапа Интер: Дойдох в ПСЖ, защото е печеливш клуб

Нападателят Мауро Икарди насочи словесна офанзива против досегашния си клуб Интер, като обоснова прекосяването си чартърен в ПСЖ с желанието да се намира в тим, кадърен да печели титли.

26-годишният аржентинец през лятото мина във френския първенец в последния вероятен миг, като ПСЖ разполага с алтернатива за откупуването му в размер на 65 милиона евро. Това беше положителна развръзка след месеци на напрежение сред „ нерадзурите” и играча, което беше позабравено. Сегашните думи на Икарди обаче още веднъж подсетиха за нелицеприятната история, която би могла да се повтори, в случай че ПСЖ реши да не изплаща правата на нападателя.

„ Дойдох в ПСЖ с цел да играя”, съобщи Икарди пред Canal+. „ Ако пристигнеш тук с алтернатива за откупуване, знаеш, че би трябвало да даваш най-хубавото от себе си, с цел да убедиш клуба да те купи. Ще забележим какво ще се случи през идващото лято.”

„ Бях в седмата си година като част от Интер и моята фантазия беше да играя в Шампионската лига с този тим, което го реализирах през предишния сезон. Така и обаче не завоювах нищо там.”

„ Мисля, че пристигна моментът да мина в печеливш клуб, подобен, който е кадърен да се бори за трофеи и да ги печели. Време е да стартира да спечелвам. Истината е, че ПСЖ е състав цялостен с първенци и тъкмо това исках”, съобщи Икарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР