Нападателят Мауро Икарди изглежда е взел решение да остане в

...
Нападателят Мауро Икарди изглежда е взел решение да остане в
Коментари Харесай

Икарди поиска №7 в Интер… и го получи

Нападателят Мауро Икарди наподобява е взел решение да остане в Интер и през идващия сезон. Знак за това е неговото предпочитание да получи нов номер върху фланелката си – откакто новата покупка Ромелу Лукаку окупира досегашния му №9 – и управлението е удовлетворило това негово искане.

26-годишният аржентинец изглеждаше предопределен да напусне „ нерадзурите” това лято, откакто новият ментор Антонио Конте разгласи обществено, че играчът не попада в проектите му. Непреклонността на Икарди да изслуша каквито и да е предложения като се изключи тези на Ювентус сътвори доста компликации на шефовете при реализирането на трансфер.

Миналия месец футболистът прекара в тренировки на независим режим, до момента в който Лукаку мигновено беше интегриран в главната група. Изглежда обаче Икарди не счита току-тъй да се откаже от концепцията да играе за Интер и е поискал да получи екипа с №7, а молбата му е била призната от управлението.

Интересното е, че мнозина чакаха това да бъде желания от Алексис Санчес номер. Чилиецът е апетитен като идващия състезател на „ росонерите”, който идва от Манчестър Юнайтед. Цялата обстановка остава топката в полето на Антонио Конте, чието решение ще бъде основно. Икарди в същото време заплаши, че възнамерява да съди клуба, в случай че не бъде възобновен в първия отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР