Нападателят Лука Йович бе официално представен като играч на Реал

...
Нападателят Лука Йович бе официално представен като играч на Реал
Коментари Харесай

Лука Йович бе представен пред хиляди на `Сантиаго Бернабеу`

Нападателят Лука Йович бе публично показан като състезател на Реал Мадрид пред няколко хиляди почитатели на стадион " Сантиаго Бернабеу ".
 Реал подписа с голова машина от Бундеслигата
Футболистът бе платен за 70 милиона евро от Айнтрахт. Така той стана четвъртият най-скъп трансфер на " белия балет " след Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема.

По-рано днес Йович мина сполучливо медицинските проби и подписа контракта си за 6 сезона, след което театралничи с екипа на тима, на който нямаше номер и застана пред медиите дружно с президента Флорентино Перес.



" Аз съм най-щастливият човек на света. Развълнуван съм и съм сигурен, че взех най-хубавото решение. Ще работя крепко, с цел да спечелвам трофеи с Реал Мадрид

Номерът, с който ще играя не ме интересува. Ще е хубаво да повторя достижението си от предишния сезон, само че не мисля за това. Надявам се да науча доста от Бензема, който е един от най-хубавите нападатели в света ", показа младият нападател.



" Йович бе желан от огромни европейски клубове, само че мястото му е в Реал Мадрид. Мечтата му бе да играе за нас и ето го тук.

Лука, ти означи 27 гола през предишния сезон, само че тук ще чакат доста повече от теб, тъй че си изправен пред най-голямото предизвикателство в кариерата си. Много сме горди с теб, тъй като като дете си спял с фланелката на Реал ", сподели Перес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР