Нападателят Луис Суарес се сбогува през сълзи с Барселона. Той

...
Нападателят Луис Суарес се сбогува през сълзи с Барселона. Той
Коментари Харесай

Суарес през сълзи: От Барса не си тръгва само футболист, а човешко същество

Нападателят Луис Суарес се сбогува през сълзи с Барселона. Той се оказа нежелателен от новия треньор Роналд Куман и беше заставен да напусне. Отиде в Атлетико (Мадрид).

Ето какво сподели легендата на Барса на " Камп Ноу " през днешния ден:

" Вече преглътнах случилото се. Готов съм за нов стадий от кариерата си и желая само да благодаря на Барса за тези години. Много съм горделив от постигнатото тук. За през днешния ден обаче не съм подготвил нищо. Мога само да благодаря на клуба за това, че през 2014 година ми повярва след грешката, която бях позволил. Не беше елементарно за клуба, само че тук ме одобриха добре. Изживях фантазията си да играя в най-хубавия тим и по тази причина в този момент е мъчно да си потегли.

Благодаря на всички почитатели, които ме подкрепяха. Семейството ми знае през какво съм минал. Децата ми видяха по какъв начин отбелязвам голове паралелно до най-хубавия в историта на футбола - Меси. Нека всички каталунци да знаят, че в мое лице има още един куле. Оставям доста другари. Днес си потегля не просто един футболист, а едно човешко създание с усеща. Осъзнавам, че в края на всичко това би трябвало да съм горделив ".
 Барселона завоюва 43-ото издание на шампионата
Барселона завоюва 43-ото издание на шампионата " Жоан Гампер "

След седмица каталунците посрещат Виляреал в първия си мач от Ла Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР