Нападателят Лаутаро Мартинес не скри своите огромни съжаления за допуснатия

...
Нападателят Лаутаро Мартинес не скри своите огромни съжаления за допуснатия
Коментари Харесай

Лаутаро: Интер трябваше да бие Барселона

Нападателят Лаутаро Мартинес не скри своите големи съжаления за позволения поврат против Барселона в Шампионската лига. Аржентинецът, който даде задатък от 1:0 на „ нерадзурите”, има вяра, че неговият отбор е заслужавал да победи на „ Камп Ноу”.

Само две минути след началото на мача Мартинес попари „ блаугранас” посред техния дом. През втората част обаче домакините заиграха по-добре и съумяха да извърнат събитията до 2:1 след два превъзходни гола на Луис Суарес.

Според 22-годишния Мартинес Интер е дал прекомерно доста пространство на Лионел Меси след паузата и оттова статуквото на терена е почнало да се прекатурва в интерес на каталунците. „ Моят гол не трябва да се взима под внимание. Трябваше да спечелим този мач и се справяхме доста добре, но мачът приключи по доста горчив начин”, разяснява острието.

„ Трябваше да се възползваме от множеството си шансове. Меси е най-хубавият състезател в света и Барселона е сложен за побеждаване, когато той е на терена. Нямаш право да му оставяш и сантиметър място, тъй като другояче мачът излиза отвън твоя контрол”, добави Мартинес.

Сега за Интер на дневен ред е огромното дерби в Серия А против Ювентус. „ Нерадзурите” ще бъдат домакини в най-очаквания конфликт от 7-ия кръг на калчото, който ще се играе на 6 октомври от 21,45 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР