Нападателят Кристиян Петков, който започна предсезонната подготовка със състава на

...
Нападателят Кристиян Петков, който започна предсезонната подготовка със състава на
Коментари Харесай

Кристиян Петков се завърна в Добруджа

Нападателят Кристиян Петков, който стартира предсезонната подготовка със състава на Литекс (Ловеч), се завърна в Добруджа и към този момент няколко дни тренира с тима.В двуразовите занимания взе участие и халфът Кристиян Георгиев. Той също е ученик на детско-юношеската школа на добричкия клуб, само че през есента бе играч на Ботев (Гълъбово).

Другите нови играчи измежду " жълто-зелените " са вратарят Иван Иванов, който идва от Оборище (Панагюрище), десният бранител Марио Благоев, носил през есента екипа на Монтана, халфът Денис Кадир, който е младеж на добричкия клуб и до момента играеше в Септември (Тервел), и 20-годишният нападател Валентин Сливов, който е ученик на школата на Славия, а предходната година е играл в третия ешелон с тимовете на Левски (Карлово) и Розова котловина (Казанлък).

Шестима са състезателите, носили жълто-зелeния екип на Добруджа преди Нова година, които към този момент няма да играят за клуба: Лионел Матадос, Александър Йовчев, Емил Илиев, Велимир Попчев, Васко Боев и Георги Колев. Всички те са решили да изоставен състава, с цел да продължат кариерата си на друго място.

По време на зимната си подготовка тимът ще изиграе седем мача. От началото на идната седмица момчетата на Диян Божилов ще се включат в обичайния футболен шампионат " Балчик къп " в Албена. На 23 януари е първият им мач от конкуренцията край морето със състава на Сyворово, а два дни по-късно ще премерят сили с първодивизионния Витоша (Бистрица). В шампионата ще вземат участие още водачът във Втора професионална лига Ботев (Враца), Лудогорец II (Разград) и Черноморец (Балчик).

Първенството в Североизточната трета лига ще бъде възобновено на 24 февруари, когато в Добрич ще гостува съставът на Хитрино. В момента тимът от стадион " Дружба " е едноличен водач в групата, като е с цели 8 точки преднина пред втория Суворово, пишат още сътрудниците от " CenterSport ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР