Нападателят Кристиано Роналдо за сетен път спаси от поражение Манчестър

...
Нападателят Кристиано Роналдо за сетен път спаси от поражение Манчестър
Коментари Харесай

Томас Тухел: Липсваше ни прецизност и решителност при завършването на атаките

Нападателят Кристиано Роналдо за прощален път избави от проваляне Манчестър Юнайтед. Големият №7 означи против Челси, а срещата на "Олд Трафорд " приключи 1:1 след цялостна доминация за лондончани в хода на мача. Маркос Алонсо материализира преимуществото за гостите, само че секунди по-късно Роналдо изравни. Мениджърът на Челси Томас Тухел бе отчаян от равенството 1:1 на "Олд Трафорд ".

"Смятам, че действахме устойчиво, както с топка в крайници, по този начин и без. Доминирахме, бяхме нападателни, печелехме единоборствата, създадохме положения, откривахме пространства към наказателното поле на противника, само че за жалост ни липсваше точност и увереност в пеналта при завършването на офанзивите. Успяхме да поведем, само че прекомерно бързо пропиляхме преднината си в границите на една минута и всичко стартира изначало. Въпреки това тимът реагира добре. Доволен съм от представянето им ", съобщи Тухел.

"Показахме, че имаме нужното, с цел да побеждаваме огромни тимове на огромни игрища. Това бе голямо изпитание от страна на целия тим, показахме нужната класа, само че не постигнахме резултата, който заслужавахме. Бяхме доминантни, само че не успяхме да използваме пространствата, които се откриваха пред нас. Като че ли нещо ни липсваше в последните 16 ярда, с цел да решим мача по-рано ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР