Нападателят, който рано сутринта в петък нападна с чук съпруга

...
Нападателят, който рано сутринта в петък нападна с чук съпруга
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси с операция на мозъка след нападението с чук

Нападателят, който рано сутринта в петък атакува с чук брачна половинка на Нанси Пелоси, е търсил самата председателка на Народното събрание, когато нахлул в дома им в Сан Франциско, като е крещял: " Къде е Нанси? Къде е Нанси? “

Председателката на Народното събрание Пелоси е била във Вашингтон, когато 82-годишният Пол Пелоси е бил брутално атакуван. Той е откаран в болница " Зукърбърг " в Сан Франциско и му е направена мозъчна интервенция, оповестява NBC News. От канцеларията на ръководителя на Народното събрание обявиха, че се чака той да се възвърне.

Заподозреният е влезнал в дома на Пелоси през плъзгаща се стъклена врата в задната част на къщата. Кадри демонстрираха счупени стъкла на вратата на дома им.

Целта му е била председателката на Народното събрание Нанси Пелоси. Вместо това натрапникът е намерил нейния брачен партньор. Заподозреният се опитал да върже Пол Пелоси, " до момента в който Нанси се прибере вкъщи ". Когато пристигнала полицията, обвиненият им споделил: " Чакаме Нанси ", оповестява CNN.

Според полицията в Сан Франциско обвиненият е разпознат като 42-годишния Дейвид Депапе. Той е арестуван.

Нападението е станало в 2:27 ч. сутринта в парцела на Пелоси на стойност 6 млн. $ в извънредния квартал Пасифик Хайтс в Сан Франциско.

Като ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси има непрекъсната защита със себе си, само че брачният партньор ѝ няма федерална отбрана. По време на въстанието на 6 януари тя беше цел за поддръжниците на Тръмп и те нахлуха в офиса ѝ, търсейки я.

Президентът Джо Байдън е разговарял с ръководителя на Народното събрание Пелоси в петък сутринта. Той осъди насилието.

„ Президентът се моли за Пол Пелоси и за цялото семейство на Пелоси “, се споделя в изказване на прессекретаря на Белия дом Карин Жан-Пиер. " Тази заран той се обади на ръководителя на Народното събрание Пелоси, с цел да изрази поддръжката си по-късно извънредно нахлуване. Той също по този начин е доста удовлетворен, че се чака цялостно възобновяване. Президентът продължава да осъжда всяко принуждение и моли да бъде почетено желанието на фамилията за цялост на персоналния живот “.

Домът на милионерската двойка постоянно е бил обект на митинги. През януари 2021 година пред вратата на гаража ѝ беше оставена свинска глава с алена багра при проява, в която се споделяше, че чековете за помощи от 2000 $ за Коронавирус не са задоволителни.

Политическите набези се усилват тази година.

Републиканският сенатор Марко Рубио от Флорида съобщи, че един от неговите поддръжници е бил атакуван, до момента в който е пропагандирал тази седмица. А републиканският представител Адам Кинцингер съобщи, че е получил смъртни закани против себе си и фамилията си, откакто е работил в комисията, проверяваща въстанието в Капитолия на 6 януари.

Престъпленията в Сан Франциско са се нараснали със 7,4% до момента през тази година по отношение на същия интервал на 2021 година, като нападенията са се нараснали с 11,1%, а грабежите - с 5,2%. На фона на сцените на бедност по улиците на града, където използването на опиати е на всички места, а бездомниците са необятно публикувани, неотдавнашно изследване откри, че болшинството от жителите считат, че градът им върви надолу, а една трета възнамеряват да го изоставен до три години.

Пелоси е един от най-богатите членове на Конгреса със положение от 29,3 млн. $ съгласно разбор на формулярите й за откриване на финансова информация, изработен от Roll Call. Тя и Пол Пелоси имат голям брой парцели, ситуирани в няколко щата. Тя прекарва по-голямата част от времето си във Вашингтон, където има апартамент за 2,6 млн. $ в влиятелния квартал Джорджтаун. Двойката има и винено имение от 65 акра в Сейнт Хелена, на 65 благи северно от Сан Франциско, което се гордее с къща в паладиански жанр и басейн във формата на буквата Z. Според Roll Call парцелът сега коства сред 5 и 2 млн. $ и обезпечава на Пелосис годишен непредвиден доход до 15 000 $ от продажбата на грозде. Пелоси има и втори парцел в долината Напа на стойност 1 млн. $, който се отдава чартърен за до 50 000 $ годишно съгласно формулярите й за откриване на финансова информация. Втори парцел за отдаване чартърен на стойност до 5 млн. $ се намира в влиятелния ски курорт Sugar Bowl край Нордън, Калифорния. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР