Нападателят е мъртъв, но шокът от случилото се потресе целия

...
Нападателят е мъртъв, но шокът от случилото се потресе целия
Коментари Харесай

Щерката на Кичка Бодурова на косъм от разстрел в Лас Вегас

Нападателят е мъртъв, само че шокът от случилото се потресе целия свят. Самата певица описа за неприятното преживяване в обществените мрежи. „ Тук, в Лас Вегас, се случи нещо, което шокира всички нас — в кампуса на университета имаше пукотевица и жертви. Маги свърши часа в 11,15 в същата постройка, където единствено след половин час се случи най-лошото. И ангажимента ни да обядваме дружно я избави от напрежението, който претърпяха стотици студенти, заключени в кампуса до късен следобяд, а другата седмица са изпитите. Още сме шокирани от случилото се... Боже, пази децата ни! “, написа ден след случая Бодурова в своя фейсбук профйл.

Маги е биологична щерка на брата на певицата, само че тя я осинови още преди години и я взе при себе си в Щатите, с цел да й даде по-добро обучение, поле за развиване й бъдеще. Неотдавна естрадната легенда мина и през различен тежък житейски миг, обвързван с осиновеното й дете. Преди няколко месеца Кичка показа, че Маги е преборила рак. „ Пипнах я по гърлото и ми се стори подута. Започнаха проучвания, споделиха най-лошото... Извадихме всичко и към този момент е добре. Тя е моят воин “, едвам сдържа сълзите си Бодурова. Кичка насочи зов към феновете си да вървят на профилактични прегледи.
Реклама
Другата й щерка Кристи, която е от брака й с гърка Крие Зарпас, пък сега пази докторантура. И двете бяха дружно с майка си в България за летните й концерти в родината.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР