Нападателят Дюкенс Назон се превърна в последния национал, присъединил се

...
Нападателят Дюкенс Назон се превърна в последния национал, присъединил се
Коментари Харесай

Радост в ЦСКА: Назон се завърна

Нападателят Дюкенс Назон се трансформира в последния национал, включил се към лагера на ЦСКА след уговорките със страната си.

Преди него това сториха Станислав Шопов, Християн Петров, Енес Махмутович и Жираир Шагоян.

Хаитянинът се включи в съботната подготовка на армейците, като се готви наедно със съотборниците си и показва, че здравословният проблем, който имаше в Доминиканската република, не е бил сериозен.

Както е известно, голмайсторът изправи косите на всички в ЦСКА, като по време на лагера на Хаити за присъединяване на отбора в Лигата на нациите, бе признат в болница поради лека тресчица. Изследванията обаче демонстрираха, че положението му е положително и той даже бе на аварийна пейка при успеха с 3:1 над Бермуда.

Няколко дни по-рано нападателят откри резултата за триумфа с 4:0 против Монсерат. Назон тренира на цялостни обороти и през вчерашния ден и ще попадне в групата на Саша Илич за идното на следващия ден домакинство на Черно море. Той обаче ще остане на аварийна пейка.

Единственият кадрови проблем в ЦСКА е обвързван със положението на Иван Турицов, който продължава да тренира на омекотен режим. Той към този момент повече от месец лекува контузия в коляното, като сега болките му са подбудени от възпалено сухожилие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР