Нападателят Диого Кампос определено е нежелан в Ботев. Ръководството поиска

...
Нападателят Диого Кампос определено е нежелан в Ботев. Ръководството поиска
Коментари Харесай

Фенове на Ботев топят бразилец за пиянство

Нападателят Диого Кампос несъмнено е нежелателен в Ботев. Ръководството изиска да разтрогне по взаимно единодушие, с цел да се отърве от огромната заплата на яловия бразилец. В недоволството се включиха и жълто-черните почитатели. Група ентусиасти са се трансформирали в щаб " Зорко око " и са алармирали шефовете, че на няколко пъти от началото на сезона са засичали кариоката в питейни заведения и нощни заведения в Пловдив. Те са настояли това да бъде употребявано при договарянията с играча за преустановяване на контракта и вместо да му се заплаща наказателна клауза, той да бъде уволнен. От клуба обаче са били безапелационни, че без да имат неоспорими доказателства, няма да петнят репутацията на играча, макар че и различен път са получавали сходни сигнали. Запалянковците са безапелационни, че могат да съберат снимков материал, с което да оказват помощ на клуба.

„ Жълто-черните “ водят интензивни диалози за прекратяването на контракта на Кампос, само че все още са по-близо до съглашение с неговия съотечественик Густаво Афонсо, твърди Меридиан мач.

Трансферът на Антон Карачанаков евентуално ще се реализира през лятото, защото той няма да може да разтрогне с сегашния си клуб Панахайки, с който онази вечер в профил ПАОК за Купата на Гърция.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР