Нападателят Дауда Бамба ще получи нов шанс на стадион “Българска

...
Нападателят Дауда Бамба ще получи нов шанс на стадион “Българска
Коментари Харесай

ЦСКА - София дава нов шанс на Бамба

Нападателят Дауда Бамба ще получи нов късмет на стадион “Българска войска ”, предава “Тема спорт ”.

През ноември футболистът претърпя интервенция на коляното и се появиха информации, че ЦСКА - София ще приключи контракта му авансово, който изтича след края на сезона. Това няма да се случи и Бамба ще остане в тима.

Старши треньорът Саша Илич харесва качествата на котдивоареца и желае да се разчита на него и напролет. Именно сърбинът настоя през лятото Бамба да продължи тренировките си с “червените ”, макар че му бе открита травма в коляното. Тогава след едномесечен тестов интервал той подписа с ЦСКА - София за 1 година.

27-годишният нападател изигра 8 мача, започвайки като титуляр в реванша против Базел и дербито с Левски, където обаче се показа едва. Отбеляза единствено един гол - против Спартак (Варна), който и се оказа единствен в срещата. Попадение, без което ЦСКА - София нямаше да е водач в класирането с точка задатък пред Лудогорец на зимната пауза.

Скоро след мача във Варна контузията в коляното подсети за себе си и се наложи оперативно лекуване. В момента котдивоарецът се възвръща в Норвегия и към този момент извършва самостоятелни кондиционни извършения. Очакванията са да се завърне в София за формалната зимна подготовка на “армейците ”, която започва на 5 януари 2023 година Не ясно обаче дали 27-годишният Бамба ще замине на лагер с тима или ще продължи да се възвръща в българската столица. Не е ясно и дали ще е в положение да играе в откриващите мачове на “червените ” за пролетта от efbet Лига, които са в средата на февруари.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР