Нападателят Дани Ингс заяви, че е доволен от трансфера си

...
Нападателят Дани Ингс заяви, че е доволен от трансфера си
Коментари Харесай

Дани Ингс: Искам да се докажа в Саутхамптън

Нападателят Дани Ингс съобщи, че е удовлетворен от прехвърлянето си от Ливърпул в Саутхамптън и желае повече от всичко да се потвърди в обичания му клуб от детството. 26-годишният футболист е упражнявал като възпитаник на "Уелингтън Спортс Граундс ", а в този момент ще може да пази цветовете на клуба като предан чартърен до края на сезона. Трансферът ще стане непрекъснат на 1-и юли следващата година против 18 милиона лири и още два като бонуси.

"Чувствам се в действителност удовлетворен и желая да се потвърдя в Саутхамптън. Не единствено тъй като съм израснал тук. Искам да се развъртвам и да веселя почитателите ", съобщи Ингс в изявление за "Дейли Ехо ".

"Преминах през доста сложни моменти, само че в никакъв случай не изгубих религия. Бях сигурен, че още веднъж ще бъда здрав и на терена. Миналата година нямах травми, само че в Ливърпул мъчно се получава късмет поради нападателите, които те имат. Доволен съм, че към този момент съм в Саутхамптън ", добави той. Ингс дебютира за "светците " при равенството 0:0 против Бърнли предходната седмица. Той влезе като запаса през второто полувреме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР