Нападателят без отбор Валери Божинов паркира във Враца и бързо

...
Нападателят без отбор Валери Божинов паркира във Враца и бързо
Коментари Харесай

Богатите също плачат! Валери Божинов паркира пред хотел и вбеси врачани /снимка/

Нападателят без тим Валери Божинов паркира във Враца и бързо вбеси хората, видя организация BulNews.
Преди към час някогашният състезател на локалния „ Ботев “ спрял първокласния си „ Мерцедес “ напряко на тротоара пред хотел „ Лева “, макар съществуването на огромен паркинг до самата постройка. Отгоре на всичко тротоарът е навръх основно кръстовище със светофар, където постоянно стават произшествия.
Този факт обаче въобще не е тормозил Божигол, който се къпе в националната обич и затова счита, че в Ню Йорк всичко му е разрешено. От управата на хотела също не са сметнали за належащо да създадат забележка на своя ВИП посетител за нахалното паркиране.
В мрежата обаче се носи тътнеж от мненията, с които врачани хранят безработния футболист. „ Когато човек знае кво му е единствено той си знае кво му е “, „ Когато няма къде да спреш, има къде да спреш “ и „ ей селинджър бегай от там бе деееее... оня ден щеше да ме удари на алено но не желае да спре да му играя една щанга д*ба тия тъпаци “ са единствено част от мненията на хората за непремерената постъпка на Валери Божинов.
В града настойчиво се разяснява, че опитът му за помиряване с Биляна Дол приключил с крах и евентуално това е една от аргументите той да се държи по този начин, че да бъде видян от дребните котета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР