Нападателят Алексис Санчес очевидно още днес ще се подложи на

...
Нападателят Алексис Санчес очевидно още днес ще се подложи на
Коментари Харесай

Санчес вече пътува за прегледи в Юнайтед

Нападателят Алексис Санчес явно още през днешния ден ще се подложи на медицински проби в Манчестър Юнайтед, с цел да завърши прехвърлянето си. Според британските медии късно нощес е бил реализиран трагичен пробив в договарянията сред „ алените дяволи” и Арсенал.

Арсенал прати Алексис да тренира с децата

Според вестник „ Мирър” чилийският национал е напуснал хотела, където „ топчиите” са прекарали нощта преди семейството си против Кристъл Палас през днешния ден. Това се е случило към 23 часа локално време в петък.

Гуардиола към Алексис и Ман Юнайтед: Желая им триумф

По принцип Алексис бе част от групата на Арсенал за днешния мач, като мениджърът уточни 19 футболисти измежду избраниците си, което приказва, че по този начин или другояче някой е трябвало да отпадне в последния миг (а може би се е очаквало и точно сходно развиване към Алексис).

Моуриньо: Сделката за Алексис още не е финализирана

През нощта 29-годишният ас си е взел небрежно довиждане с всички в Арсенал, след което е потеглил към бъдещия си тим. Не е изключено с включването на Алексис в групата за мача „ топчиите” да са притиснали Юнайтед и това да е способствало за непредвидения прогрес в разговора.

Като част от евентуалната договорка Хенрих Мхитарян ще поеме към Лондон, където ще подпише с „ артилеристите”. Още през вчерашния ден арменецът се сбогува със съотборниците в Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР