Нападателят Алексис Санчес не съжалява за решението си да премине

...
Нападателят Алексис Санчес не съжалява за решението си да премине
Коментари Харесай

Алексис Санчес не съжалява за трансфера си в Манчестър Юнайтед

Нападателят Алексис Санчес не съжалява за решението си да премине в Манчестър Юнайтед. Той се причисли към отбора през януари 2018 година, само че по този начин и не съумя да впечатли с изявите си там. През този сезон 30-годишният чилиец ще играе като преотстъпен в Интер.

“Много съм благополучен, че прекосих в Манчестър Юнайтед. Винаги съм го казвал. Това е клубът, кой е спечелил най-вече в Англия. Когато отидох в Арсенал, беше фантастично. Бях благополучен там, само че в този миг в Юнайтед се развиваха и купуваха играчи, с цел да завоюват нещо. Исках да се причисля към тях и да печеля всичко. Не скърбя, че отидох там.

Alexis Sanchez says he " does not regret " joining Manchester United.

https://t.co/hkssSwKKtK#bbcfootball pic.twitter.com/fHbA8q48fp
— BBC Sport (@BBCSport) 3 септември 2019 година Мисля, че съм благополучен, когато играя за националния тим. В Манчестър Юнайтед също бях благополучен, само че постоянно споделях на приятелите си: “Искам да играя”. Ако ми бяха разрешили да играя, щях да дам най-хубавото от себе си. Понякога играех 60 минути, а в идващия мач не ме пускаха - не знаех за какво. Смятам, че се оправих добре на Копа Америка. От треньора зависеше това, че не играх в предсезонните контроли. Трябва него да питате за това, не мен”, разяснява Санчес пред BBC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР