Нападателят Александър Исак вкара два гола, включително дузпа в последните

...
Нападателят Александър Исак вкара два гола, включително дузпа в последните
Коментари Харесай

С два гола на Исак, Нюкасъл спечели срещу Нотингам Форест

Нападателят Александър Исак вкара два гола, в това число дузпа в последните минути, за победа на Нюкасъл с 2:1 против Нотингам Форест в мач от британското състезание по футбол. Така " свраките " се утвърдиха на петото място в класирането с пет точки преднина против Ливърпул и една пасив от четвъртия Тотнъм.

Форест не бе губил мач на " Сити Граунд " от септември месец насам и домакините започнаха мача по стремежи от тях метод. Еманюел Денис се разписа за 1:0 в 26-ата минута, когато пресече подаване на Свен Ботман и преодоля Ник Поуп за втория си гол за сезона.

Исак се разписа преди полувремето за 1:1 след подаване на Джо Уилък, а Елиът Андерсън вкара за повторно за Нюкасъл в 64-та минута. Този гол обаче бе анулиран след обзор с ВАР и резултатът на " Сити Граунд " остана еднакъв.

В добавеното време на мача обаче Муса Ниакате игра с ръка в наказателното поле и Нюкасъл получи дузпа, която бе изпълнена съвършено от Исак. " Свраките " завоюваха с 2:1 и продължиха да преследват квота за Шампионската лига за есента.

Форест пък към този момент са 14-и с две точки над първия под чертата на изпадащите Борнемут.

Срещите по-късно през днешния ден:
Ливърпул - Фулъм
Астън Вила - Борнемут
Брентфорд - Лестър Сити
Саутхемптън - Тотнъм
Уулвърхемптън - Лийдс
Челси - Евертън





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР