Нападателите над полицейските служители в района на Самоков са привлечени

...
Нападателите над полицейските служители в района на Самоков са привлечени
Коментари Харесай

Обвиниха Пиже и сина му за побоя над полицаи в Самоков

Нападателите над полицейските чиновници в региона на Самоков са привлечени към наказателна отговорност от Районна прокуратура Самоков.

Тримата мъже - на 48, 32 и 23 години - ще дават отговор за причиняване на телесна щета на орган на властта при осъществяване на службата му и приложимост на мощ по отношение на него за разстройване осъществяване на служебните отговорности.

В хода на следствието по досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства за виновността на обвинените, споделиха от Апелативна прокуратура София.

Случаят е от 15 юни. Полицаите правили инспекции на пътя. За да предотвратят инспекция и на техния автомобил, единият мъж блъснал полицейския контрольор с пестник в лицето, а съучастниците му се нахвърлили върху него с удари по ръката и рамото му.

С разпореждане на прокурор в Районна прокуратура Самоков обвинените са арестувани за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тримата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР