Нападателите на Тотнъм Хюн-Мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха

...
Нападателите на Тотнъм Хюн-Мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха у дома

Нападателите на Тотнъм Хюн-Мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха в родните си страни Република Корея и Нидерландия, откакто получиха позволение от клуба да продължат рехабилитациите си от вкъщи.

Сон игра за последно през февруари, когато получи строшаване на ръката в мача с Астън Вила. Тогава той се прибра в Сеул, където бе опериран, след което се завърне в Англия, само че заставам две седмици под домашна карантина поради пандемията от COVID-19. След като сезонът на Острова също беше преустановен поради разширяващото се разпространяване на ковид, от управлението дадоха позволение на Сон още веднъж да се върне в Южна Корея, където обаче ще би трябвало да изтърпи нов двуседмичен карантинен интервал.

Бергвайн, който е с травма в глезена, получена в мача с Бърнли при започване на месеца, е в Нидерландия. Там той ще съчетае рехабилитацията си с раждането на детето си, което той и приятелката му чакат да се случи до дни.

Специална стратегия за подготовка ще имат и другите играчи на Тотнъм. От понеделник " шпорите " стартират общи виртуални тренировки от домовете си, които ще минават под надзора на мениджъра Жозе Моуриньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР