Нападателите на Тотнъм Хюн-мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха

...
Нападателите на Тотнъм Хюн-мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха
Коментари Харесай

Сон и Бергвайн се прибраха у дома, Моуриньо започва да води виртуални тренировки

Нападателите на Тотнъм Хюн-мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха в родните си страни Република Корея и Нидерландия, откакто получиха позволение от клуба да продължат рехабилитациите си от вкъщи.

Сон игра за последно през февруари, когато получи строшаване на ръката в мача с Астън Вила. Тогава той се прибра в Сеул, където бе опериран, след което се завърне в Англия, само че заставам две седмици под домашна карантина поради пандемията от COVID-19. След като сезонът на Острова също беше преустановен поради разширяващото се разпространяване на ковид, от управлението дадоха позволение на Сон още веднъж да се върне в Южна Корея, където обаче ще би трябвало да изтърпи нов двуседмичен карантинен интервал.

Бергвайн, който е с травма в глезена, получена в мача с Бърнли при започване на месеца, е в Нидерландия. Там той ще съчетае рехабилитацията си с раждането на детето си, което той и приятелката му чакат да се случи до дни.

Специална стратегия за подготовка ще имат и другите играчи на Тотнъм. От понеделник " шпорите " стартират общи виртуални тренировки от домовете си, които ще минават под надзора на мениджъра Жозе Моуриньо.

Jose Mourinho spent his day delivering essential goods to the elderly who are struggling due to the coronavirus, class act

(via @loveurdoorstep, @age_uk_enfield) pic.twitter.com/HmUlT0F6aJ
— ESPN FC (@ESPNFC) 23 март 2020 година Заради пандемията сезонът във Висшата лига бе спрян най-малко до 30 април.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР