НАП проверява българите с имоти в Обединените арабски емирства. Общо21

...
НАП проверява българите с имоти в Обединените арабски емирства. Общо21
Коментари Харесай

НАП проверява българите с имоти в Дубай

Национална агенция за приходите ревизира българите с парцели в Обединените арабски емирства. Общо 21 сънародници са към този момент тествани, а 23-ма с парцели в Дубай се ревизират сега. Има и няколко проверки. Това съобщи ръководителят на Национална агенция за приходите Борис Михайлов пред публицисти, съобщи Дарик.

" 23-ма българи се ревизират за парцели в Дубай. При 21 към този момент са тествани. Предстоят още много инспекции на такива българи с парцели в Дубай. Проверките стартират въз основа на линия на продан сред двете страни, ние започваме инспекции по тях ", съобщи още Михайлов. Ще се ревизират приходите и дали има сходства с заявените, по-късно ще има и проверка, в случай че са открити в нарушавания.

" Няма да има чадър над никого, нито на магистрати, нито на политици ", даде обещание още ръководителят на Приходната организация.

Михайлов съобщи, че има рекордно преизпъление на приходната част на Национална агенция за приходите. " Спрямо 17 март тази година по отношение на 17 март предходната година има 752 млн. има рекордно реализирани резултати в приходна част . Осигуряваме парите за заплати, опазване на здравето и за пенсиите. Това се дължи на голямата събираемост, която вършим ", съобщи още Михайлов.

Преизпълнението в приходната част на Агенция „ Митници “ е към 500 милиона лв., съобщи шефът на организацията Павел Геренски. Това е извънредно осъществяване в приходната част на бюджета, която демонстрира, че страната администрация работи, сподели Геренски. Борис Михайлов разяснява, че хората би трябвало да са спокойни, че страната ще обезпечи парите за погашение на пенсии и за опазване на здравето.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР