НАП-Пловдив пуска на търг десетки иззети коли на длъжници и

...
НАП-Пловдив пуска на търг десетки иззети коли на длъжници и
Коментари Харесай

Вижте колите, продавани от НАП-Пловдив СНИМКИ

НАП-Пловдив пуска на търг десетки конфискувани коли на длъжници и пияни и дрогирани водачи. Общо 53 транспортни средства попадат в обществените търгове на приходната организация за Пловдив и региона, като някои от тях наподобяват в действителност преференциални. Сред 53-те предложения има много „ трошки ” и коли, които не са в придвижване, ремаркета и полуремаркета и даже тирове, написа

Някои от най-изгодните предложения са на коли над междинния клас, като цените са насочени сред 15 000 и 30 000 лв.. Не липсват и по-стари коли с леки забележки, който могат да бъдат добити на цена, много по-ниска от пазарната.



Първото транспортно средство, което сграбчва интереса е джип " Cherokee ", модел " Grand Cherokee ” с 3000 кубика дизелов мотор. Лекият автомобил е с 160 kW или малко над 200 к.с. Произведен е през 2006 и разполага с 4 + 1 места. Има автоматизирана скоростна кутия, кожен салон и всички екстри за модела на автомобила. Оборудван е с гуми с лети джанти и добър грайфер,  регистриран е. Автомобилът е в придвижване. От Национална агенция за приходите предизвестяват, че липсва батерия. Като забележки са маркирани леки драскотини, с нарушена целокупност на боята и щета в амортисьор на пета врата/багажник/. Търгът за него е стартирал в последния ден на месец април, а началната цена е 8625 лева

Вторият автомобил, който наподобява много преференциално е „ Мазда 6 комби ”. Наддаванията за него също стартират на 30 април, като началната цена е 17 500 лв.. Автомобилът е с дизелов мотор, създаден е през 2015 година и е с мощ 110 kW.



Друг автомобил, който наподобява много преференциален е " Volkswagen ", модел " Passat " от 2015 година. Търгът за него започва на 9 май, а началната цена е 28 500 лв.. Колата се намира в Асеновград и е с мощ 110 kW. Посочено е, че е в придвижване и в положително техническо положение.



Следващият лек автомобил е марка " Mercedes ", модел " C 220 CDI "  комби, с мощ 125 kW, или 170 к.с. Произведен е през 2009 година. Началната цена от която ще стартират наддаванията е 8250 лв., а търгът започва на 16 май.



Интересна находка съставлява и джип марка " Jeep ", модел " Grand Cherokee " създаден през 2004 година. Превозното средство е в придвижване с положително положение на купето, тапицерията е износена тук-там, само че е със приемлив външен тип. Има гуми с лети джанти - обикновено износени. Джипът е с автоматизирана скоростна кутия и вградена музикална уредба. Като минус е посочено неналичието на батерия. От Национална агенция за приходите означават, че автомобилът има съществуване на тежести - наложени предишни запори от ЧСИ. Търгът за него започва на 17 май, а началната цена е  3680 лева



Едно от най-интересните предложение е „ Toyota Tundra ” единствено на 75 000 км. Джипът е създаден през 2007 година с бензинов мотор с мощ 280kW, което са съвсем 400 к.с.  Автомобилът е в положително техническо положение, с кожен салон и без външни забележки. Търгът за товарния автомобил започва на 21 май, а началната цена е 33 000 лв..

 Следващият забавен автомобил, който се продава от приходната организация е " Audi ", модел " A 4 Avant ", създаден през 2017 година. Автомобилът се намира в град Съединение и е с мощ 140kW. Наддаванията за него ще стартират от 29 250 лева, като датата на търга е 28 май.

 Последният автомобил, който се продава на добра цена е " Volkswagen Touareg " с година на произвеждане 2002 година Джипът не е в придвижване, само че началната цена е единствено 3675 лева Автомобилът е с мощ 230 kw и е с много екстри, само че има забележки по интериора и екстериора. Търгът за него започва на 28 юни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР