НАП-Пловдив отново мобилизира агентите се, които проведоха редица проверки в

...
НАП-Пловдив отново мобилизира агентите се, които проведоха редица проверки в
Коментари Харесай

Данъчни удариха известен ресторант в Пловдив

НАП-Пловдив още веднъж активизира сътрудниците се, които организираха редица инспекции в града под тепетата и региона. С приближаване на Коледните празници, данъчните са се насочили към заведенията и заведенията за хранене, оповестява "Трафик ".

През миналата седмица под ударите на финансовото ведомство попаднаха заведения за хранене, магазини, както и медицински център.

По време на Никулден, акция е имало и по обектите, в които се е предложила жива риба.

В „ черните” описи през последния регистриран интервал попадна японския ресторант, намиращ се на Пещерско шосе. В обекта е имало инспекция от страна на данъчните, които са установили нарушавания. Съставен е бил протокол на управата. От ресторанта оповестиха, че обектът няма да понесе най-тежката административна мярка „ запечатване”, само че отхвърлиха да разясняват какви са били установените нарушавания.

Още едно заведение, намиращо се в квартал „ Христо Смирненски”, е било тествано от НАП-Пловдив. В ресторант „ Исперих” също са били установени нарушавания, а името на компанията вписано в „ черните” описи на приходната организация. Опитите ни да се свържем с представител на ресторанта останаха без триумф. Все още не се знае каква ще бъде глобата по отношение на компанията.

Преди седмица е била извършена акция и по магазините за риба в Пловдив и региона. Екипите са дебнели за извършители по обичайните пазари, където близо седмица най-продаваната стока е била точно риба. Три обекта са били хванати да продават, без да съблюдават законът за налог добавена стойност.

Нарушителите са били глобени с актове. Единият обект се намира на улица „ Съединение” в ж.к. Тракия, а другите два в пловдивското село Раднево.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР