НАП обяви търг с тайно наддаване за апетитен имот, собственост

...
НАП обяви търг с тайно наддаване за апетитен имот, собственост
Коментари Харесай

НАП продава апетитен имот

НАП разгласи търг с скрито наддаване за вкусен парцел, благосъстоятелност на сдружението " Хасково табак ", което бе част от " Булгартабак Холдинг ", научи Plovdiv24.bg .  

Първоначалната оповестена цена, от която започва наддаването, е 1 248 750 лева с Данък добавена стойност. Срещу тази сума купувачите ще придобият индустриална /промишлена/ постройка с разгърната застроена повърхност от 3379 кв. м. Функционално постройката включва три корпуса, като главният е на шест етажа. Той е административна част на парцела, с кабинети на петте етажа и обширна заседателна зала на шестия. Има топла четириетажна връзка на изток и топла едноетажна връзка на север от главния корпус. 

Техническото положение на постройката е приемливо. Всички довършителни работи  се нуждаят от ободряване и ремонт. Обектът е наоколо до централната част на Хасково. Районът е благоустроен и в непосредствена непосредственост се намират магазини, лечебни заведения, учебни заведения, комфортни за паркиране зони. Ситуирането на обекта в този регион основава удобни условия за експлоатирането му като административен офис.  Обектът е с добра транспортна досегаемост.

Търгът е плануван за 2 февруари, като преди този момент евентуалните купувачи би трябвало да внесат депозит в размер на 249 750 лева

Припомняме, че " Хасково Табак " беше оповестено в разпродажба в края на 2006 година. Окончателното преустановяване на активността е отлагано на няколко пъти. Дружеството беше част от " Булгартабак Холдинг ", които и в този момент има остатъчни дялове в него. Собственик на холдинга към този момент е " Благоевград БТ ", като предприятието в Благоевград е единственото работещо от всички в страната. Там обаче не се вършат цигари, а филтри по поръчка. Приватизационният контракт на " Булгартабак Холдинг " изтече на 31.12.2021 година и сдружението към този момент е почнало да закрива данъчните си хранилища, което съгласно осведомени значи, че се върви към цялостно привършване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР