Наоми Осака за пореден път показа, че се чувства много

...
Наоми Осака за пореден път показа, че се чувства много
Коментари Харесай

Осака представи новата колекция на Louis Vuitton


Наоми Осака за следващ път сподели, че се усеща доста удобно в стилната промишленост. Бившата №1 снима реклама и фотосесия за новата сбирка дамски чанти на Louis Vuitton – Twist, позирайки с част от моделите.

Видеото е снимано в Лос Анджелис, където живее тенисистката. В него двукратната шампионка на US Open демонстрира новата сбирка на френския фешън бранд, облечена в разнообразни стилни тоалети.

„Международният дипломат на Louis Vuitton и тенис първенец Наоми Осака въплъщава най-новите модели на чантите Twist в Лос Анджелис. Носителката на четири трофеи от Големия шлем демонстрира най-новите модели от сбирката край басейна и на корта“ – гласи информацията на уеб страницата на Louis Vuitton.

„Подечертавайки наследството на Maison със своята въртяща се LV закопчалка, Twist е измежду най-популярните модели чанти на Louis Vuitton. Перфектни за безоблачен ден в Лос Анджелис, новите модели могат да се похвалят с бродирана презрамка и малко поделение за моменти във формата на лимон. Един от моделите свети с металическа версия на фамозната закопчалка, както и с лъскава плетена кожена презрамка“ – прибавят от френския фешън колос.

Наоми Осака стана дипломат на Louis Vuitton през януари 2021 – броени дни преди да завоюва своята четвърта и към този момент последна купа от Големия шлем. Японската звезда бе почетен посетител на голям брой събития на компанията, а предходната година се появи на Met Gala с тяхна рокля.

Макар неведнъж да е споделяла, че рекламните задължения и доставят голямо наслаждение и възнамерява да се отдаде на модата след края на спортната си кариера, тази седмица Осака още веднъж ще би трябвало да се концентрира върху тениса. Японката ще се изправи против Кая Канепи в първи кръг на WTA 1000 шампионата в Торонто, а при възможен триумф идната ѝ съперничка ще бъде друга „мейджър“ шампионка – Гарбине Мугуруса.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР