Наоми Осака ще бъде извън игра още дълго време заради

...
Наоми Осака ще бъде извън игра още дълго време заради
Коментари Харесай

Осака представи новата колекция на Victoria’s Secret


Наоми Осака ще бъде отвън игра още дълго време поради бременността си, само че тя не пречи на японката да извършва своите задължения отвън корта. Носителката на четири трофеи от Големия шлем е лицето на новата сбирка спално долни дрехи на Victoria’s Secret, която към този момент е налична както в магазините, по този начин и на уеб страницата на стилния бранд.

„ Човек е най-уязвим, когато спи. Точно по тази причина желая в тези моменти да се усещам допустимо най-комфортно. Моделите са страхотни и от няколко седмици насам ги нося непрекъснато “ – сподели Осака пред Vogue.

Осака разкрива, че една от аргументите да реши да работи с Victoria’s Secret са нейните мемоари, свързани с марката. „ Помня, че като тийнейджърка постоянно ходех в мола с майка ми и сестра ми и пазарувахме от Victoria’s Secret. Много харесвах парфюмите им и постоянно си купувах по един. Едно от обичаните ми неща беше да вървя в магазините на Victoria’s Secret и да замирисвам всички образци, които бяха показани “.

На въпроса по какъв начин се приготвя за майчинството, двукратната шампионка на US Open отговори „ Не съм сигурна дали в миналото ще бъда изцяло подготвена. Знам какво би трябвало да купя и какви курсове би трябвало да посетя, само че на моменти се усещам в действителност несигурна. Въпреки това обаче съм доста щастлива и разчувствана от това, което следва. Всички мои познати, които имат деца, са безапелационни, че това е трансформирало живота им. Както споделих, не мисля, че има метод да си изцяло подготвен за това, тъй че просто ще се оставя на течението “.

Кадри от фотосесията на Наоми Осака за новата сбирка на Victoria’s Secret можете да видите в нашата изложба.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР