Наоми Кембъл забърка София в расистки скандал. Информацията е публикувана

...
Наоми Кембъл забърка София в расистки скандал. Информацията е публикувана
Коментари Харесай

Наоми Кембъл направи расистки скандал у нас

Наоми Кембъл забърка София в расистки скандал. Информацията е оповестена в Daily Mail, които се базират на собствен източник.

Според обявата топ моделът останала потресена, защото я претърсили на летището в София единствено тъй като е черна, цитира " Марица ".

Наоми беше в София от 19 до 22 май за фотоси на реклама на международен фешън бранд. И не се появи обществено.

" Наоми беше доста смутена. На идване я стопираха управляващи на летището и подредиха цялостна инспекция на движимостите ѝ. Не стана ясно дали са чиновници на летището, или други. Тя счита, че е единствено поради цвета на кожата й ", добави източникът.

" Наоми напусна с бейзболна шапка и чантата в ръце, настани се в хотел. Пристигна с толкоз възторг да снима в София, само че това несъмнено я разстрои. Все отново извърши уговорката си ", сподели източникът на таблоида.

Интересното е, че в мненията читатели от всевъзможни страни и раси се възмутиха от Наоми, а не от " българския расизъм ". " Добре пристигнала на земята, тук постоянно претърсват хората по летищата ". " От Марс ли падаш, светът работи по този начин ". " Обикновените хора ги претърсват по летищата ". Това са най-честите мнения към примадоната.

След като се разчу за случая, от летище “София” назначиха цялостна инспекция и разгласиха известие във Facebook:

“Искрено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София. Днес започнахме цялостна инспекция на случилото се. В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура”, показаха от летището. Добавиха, че ще прегледат всички видеозаписи от този ден. В понеделник ще има и изявленията с личния състав, който е бил на работа, с цел да се обясни до дъно историята.

Оплакване от топмодела в Министерство на вътрешните работи няма, споделиха от ведомството.

Преди време Наоми Кембъл е имала неприятно прекарване и на летище “Хийтроу”, когато е ескортирана оттова с белезници след развълнуван спор с полицията. Тогава се разпространяваше версия на историята по какъв начин известната манекенка се ядосала, когато член на екипажа ѝ споделил, че багажът ѝ не е спретнат в самолета, тъй като е прекомерно тежък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР