Наоми Кембъл продължава да е един от най-желаните супермодели. Въпреки

...
Наоми Кембъл продължава да е един от най-желаните супермодели. Въпреки
Коментари Харесай

Наоми Кембъл с рецепта за по-силен имунитет - slava.bg

Наоми Кембъл продължава да е един от най-желаните супермодели. Въпреки че кариерата ѝ стартира преди повече от 20 години, тя не стопира да покорява стилния подиум и да е лице на голям брой рекламни акции. Тази година Кембъл ще навърши 50 години, само че ние изобщо не можем да й дадем толкоз.

Тя наподобява по необикновен метод и като че ли за нея времето е спряло. Ключът за прелестната ѝ визия се крие в вярната грижа за себе си и здравословна диета, която включва голям брой витамини. Освен това, Кембъл поставя и огромни старания да живее в стерилна среда, където всичко към нея да е доста добре почистено.

След като коронавирусът завладя света, супермоделът беше една от първите известни персони, които се появиха със особено защитно облекло. Тя получи насмешки за визията си, само че отговори уместно на тях. „ Всички ми се смеехте преди. Продължавате ли да го вършиме и в този момент? “, попита Кембъл.

Тъй като и Наоми, както всички нас, съблюдава рекомендациите за обществена изолираност и остава #ОтговорнаВкъщи, тя намира разнообразни способи, с цел да запълва времето си. В своя профил в YouTube звездата непрестанно споделя видеа, в които разкрива за своето всекидневие и постоянно дава препоръки на почитателите си.

Наскоро тя стартира и да предава онлайн своите тренировки, с което се пробва да стимулира почитателите си да поддържат добра форма, даже по време на изолацията. Освен че се грижи добре за фигурата си, Кембъл желае да има и здрава имунна система, която да я защищити от вируси, в това число и COVID-19.

В едно от последните си видеа Наоми сподели на всички по какъв начин си прави смути, което самата тя назовава „ вълшебно “. Рецептата е напълно нейна и включва бадемово мляко, прахуляк от какао, матча, колаген и баобаб. За да е още по-добра напитката, Кембъл прибавя и витамин C и масло от нар.

„ Сега, повече от всеки път, е значимо да поддържате имунната си система здрава и да се грижите за себе си “, споделя супермоделът.
Освен витаминозното смути, Кембъл признава, че приема по общо 30 разнообразни витамина дневно. Според нея, те подкрепят чернодробното, храносмилателното и имунното здраве.

Снимка: БГНЕС
Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР