Наоми Кембъл отдавна е заслужила приза “модна икона” в нашите

...
Наоми Кембъл отдавна е заслужила приза “модна икона” в нашите
Коментари Харесай

Наоми Кембъл официално ще бъде именувана като модна икона

Наоми Кембъл от дълго време е заслужила наградата “модна икона” в нашите очи, само че в този момент това ще й бъде международно прието.

Тя е една от дамите в промишлеността, чиято кариера е толкоз впечатляваща, че за тях е трябвало да се измисли новото название “супермодел”. Наоми Кембъл е фешън икона доста преди да се заприказва за този приз и в този момент най-накрая ще го получи публично на Британските фешън награди за 2019.

Наградата е връчвана единствено на хора с най-впечатляващи достижения в стилната промишленост, които са употребявали славата си, с цел да реализиран положителна смяна в света.

Журито на премиите показа, че са радостни да наградят Наоми за напъните й в кариерата, както и в филантропичните действия – най-много за заслугите й в Африка, където тя се е обвързала с благотворителна акция, която се грижи за гладуващите.

Нейните триумфи като модел са в действителност впечатляващи. Тя се снима за първата си корица за фешън списание единствено на 16 години, и то за английското издание на Elle. Едновременно с това, Кембъл е първата чернокожа жена, която да се снима за корицата на Vogue и като цяло да реализира сходни триумф в модата.

Множество пъти цветът на кожата й е бил проблем в кариерата й, само че тя съумява да потвърди, че това не я прави друга и по-малко подобаваща за работата на модел. С това тя оказва помощ за появяването на повече дами и мъже от разнообразни раси в стилната промишленост.

Към този миг тя се е появявала на кориците на над 500 списания и по тази причина е заслужила доста награди. Този приз за фешън икона, обаче, е специфичен за нея, тъй като е привързан освен с кариерата й като модел, само че и за делата й като бранител на равноправието.

“За мен премията за фешън икона значи доста повече, усещам се същински благословена и щастлива. Според мен една икона има напълно друга аура, наличие в обществото и мъдрост. Винаги съм се опитвала да давам образец на хората от всевъзможни раси и култури, че те също могат да реализират доста, стига да го искат”, показа Наоми.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР