Нанков, да отидете да видите с Радев по Мизия и

...
Нанков, да отидете да видите с Радев по Мизия и
Коментари Харесай

Премиерът: Министри да асфалтират в Мизия и Дупница

Нанков, да отидете да видите с Радев по Мизия и Дупница улиците, които ги дават разрушени по малкия екран, да възложите на кметовете още през днешния ден да почнат да асфалтират.

Такава задача сложи министър-председателят Бойко Борисов при започване на държавното съвещание на вътрешния министър Валентин Радев и на районния министър Николай Нанков.

„ Фондът по-късно да ги оправи. Така че хората още през днешния ден, на следващия ден да може да се прибират по къщите. Намерете метода, по който кметът да разпореди и вие незабавно да го реализирате “, съобщи Борисов.

От своя страна районният министър Николай Нанков съобщи, че още през вчерашния ден сутринта са създали организация с Областно пътно ръководство.

„ Колегите на Ивайло Московски от транспортното възобновяване също оказаха подпомагане, въпреки и логистично. Над 20 машини, леки и тежки, за разчистване на калта и тинята на засегнатите улици. Говорим за горната част на Мизия, не за долната, която беше залята 2014 година от наводнението, за кални потоци, пристигнали от прилежащите дерета. Вече от през днешния ден ще стартира и това, което казвате “, уточни Нанков.

„ Язовири, дерета, има други. Улиците, където живеят хората в градовете и селата, където мина наводнението и ги демонстрират по малките екрани, незабавно кметовете да възложат, да ги оправят и от Фонда за подкрепяне по-късно ще им оправите парите. Но не първо да аплайват, да мине един месец, до момента в който минат комисии, второ, трето. Веднага да възложат и да приведат в ред “, акцентира министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР