Намушканият с нож българин в Скопие, който беше приет в

...
Намушканият с нож българин в Скопие, който беше приет в
Коментари Харесай

Все още издирват нападналия с нож българин в Скопие

Намушканият с нож българин в Скопие, който беше признат в болница с заплаха за живота, към този момент е в устойчиво, само че към момента в тежко положение. Оказва се, че нападателят на 29-годишния Драгомир към момента се търси.
Прочетете още
От прокуратурата на Република Северна Македония обявиха, че част от нападателите към този момент са открити. Материалите по случая следва да бъдат импортирани в съда, с цел да се реши какви ограничения да бъдат взети по отношение на от тях.

Припомняме, че случаите с почитатели на „ Левски ” бяха два. Първоначално, на влизане в Скопие, група българи беше нападната. Единият от тях - прободен с нож. Вторият случай се случи пред стадиона и вътре на оборудването, когато бяха арестувани 19 почитатели на „ Левски ”. Според северномакедонското Министерство на вътрешните работи те са нарушили публичния ред, а двама от тях са нападнали и служители на реда.

От известие на прокуратурата, в което се разказва какво се е случило, се твърди, че в действителност българите, влизайки на стадиона, са почнали словесни пререкания с почитатели на македонския тим.

В събота единствено специфичните пратеници на NOVA в Северна Македония съумяха да беседват с майката на намушкания Драгомир, която приготвя възможното му превозване към България. Засега обаче лекарите не предлагат превозването на мъжа към София.

„ Жив, е дребният демон, можеше и по-зле да е ”, сподели обезпокоената майка, като прецизира, че за мъжа се поставят грижи. „ Нека формалните управляващи да движат нещата, аз, като майка, съм пристигнала да го видя. След като го видях, към този момент съм добре, до него съм ”, добави тя.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР