Намит, миналия месец обявихте разширяването на офиса на Rhyme в

...
Намит, миналия месец обявихте разширяването на офиса на Rhyme в
Коментари Харесай

В България има изобилие от таланти, Намит Ядав, генерален мениджър на Rhyme в Coursera

Намит, предишния месец обявихте разширението на офиса на Rhyme в България. Защо Coursera реши да открие R&D център в София?
Rhyme е учредена в България, а Coursera припозна изобилието от качествени софтуерни гении в района. Страната ви се подрежда в топ 15 в света по ИТ умения. Радваме се, да бъдем част от този разширяващ се софтуерен хъб.
Какво е главното преимущество на България измежду другите източноевропейски страни?
Българската софтуерна промишленост непрестанно пораства, посредством частично на самодейностите за цифрова промяна от страна на държавното управление и позитивните резултати от други огромни софтуерни компании с офиси в България. Вярваме, че можем да продължим да построяваме мощен инженерен екип в София въз основата на изобилието от гении в България.
Колко чиновници планирате да наемете?
Планираме да удвоим броя на инженерите в нашия офис в София, с първичен екип от 10 души. Нашата визия е да проучим България като опция да създадем дълготрайно център за разработка на програмен продукт.
Какъв вид чиновник е идеалният претендент за Coursera?
Търсим софтуерни разработчици за офиса ни в София. Идеалните претенденти би трябвало да имат както техническата експертиза, по този начин и да одобряват главните полезности на Coursera за прогрес, смелост, почтеност и взаимност. Всеки, който се интересува, може да кандидатства онлайн на страницата на Coursera.
Миналият месец обявихте, че българският офис ще работи по нови способи на образование за всеки чиновник на компанията. Това ще бъде ли налично?
Софийският екип ще се концентрира върху създаването на Rhyme, който е част от нова, практическа среда за образование, известна като Coursera Labs. Както компании, по този начин и физически лица ще могат да употребяват Rhyme и други артикули на Coursera Labs по най-различни способи, от образование на чиновници до създаване на персонално портфолио от планове, което да бъде споделено по време на изявленията за работа. Проектите ще бъдат показани в границите на курсове, както и като независими материали.
Има ли други бъдещи проекти за разработка на програмен продукт в София?
Да, нашата визия е да създадем дълготрайно център за разработка на програмен продукт.
Какви са вашите бизнес проекти за страната? Планирате ли да разгледате и други български градове с изключение на София?
Разглеждаме България и района по-широко, има разнообразни перспективни благоприятни условия за партньорство, които с неспокойствие чакаме да проучим в допълнение през 2020 година
Можем ли да чакаме нови курсове, фокусирани върху софтуерното инженерство?
Курсовете, фокусирани върху построяването на умения за бизнес, технологии и данни са едни от най-популярните в Coursera, тъй че хората, които се образоват сигурно могат да чакат ново и обновено наличие в тези области. Предвиждаме нови на практика планове, употребяващи технологията на Rhyme за учещите се, през 2020 година Някои планове ще бъдат интегрирани непосредствено в курсове, а други ще останат независими. Тези планове ще бъдат къси, приблизително с дълготрайност 45 минути, и ще дават подробни, поредни указания през цялото времетраене на плана. Техническите умения, в това число софтуерното инженерство, могат да бъдат сложни за преодоляване единствено посредством курсове, тъй че ние сме разчувствани да забележим по какъв начин този нов вид практическо образование оказва помощ на учещите се да се приготвят за бъдещето на работата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР