Намиращият се в серия от пет последователни загуби отбор на

...
Намиращият се в серия от пет последователни загуби отбор на
Коментари Харесай

Борнемут я закъса още повече преди мача с Челси

Намиращият се в серия от пет поредни загуби тим на Борнемут ще бъде без двама от главните си футболисти за известно време. Защитникът Нейтън Аке ще бъде отвън строя за шест седмици, до момента в който нападателят Калъм Уилсън ще бъде в лазарета за неустановен интервал, откакто и двамата получиха разтежения в бедрото, разгласи мениджърът на "черешките " - Еди Хау.

Двамата се контузиха в дуела с Ливърпул през предходната седмица, а единствената позитивна вест за Хау преди идния мач с Челси като посетител в събота, е завръщането в състава на норвежкото острие - Джош Кинг.

Хау добави, че обстановката при Аке е по-сериозна от тази при Уилсън, само че се надява, че холандският защитник даже ще може да редуцира възобновяване си по отношение на предстоящите шест седмици.

Борнемут е на 15-ото място във Висшата лига, само че е единствено на точка над зоната на изпадащите. "Черешките " имат единствено една победа в последните си 10 турнирни мача, като тя пристигна след 1:0 над Манчестър Юнайтед на 2 ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР