Намиращата се на 100-о място в световната ранглиста Аляксандра Саснович

...
Намиращата се на 100-о място в световната ранглиста Аляксандра Саснович
Коментари Харесай

№100 в световната ранглиста продължава с изненадите на Индиан Уелс

Намиращата се на 100-о място в международната класация Аляксандра Саснович от Беларус продължи с чудесното си показване на мощния тенис шампионат в Индиан Уелс, откакто надделя Симона Халеп със 7:5, 6:4 за място в осминафиналите на конкуренцията.

Саснович, която във втори кръг в профил шампионката от Ю Ес Оупън Ема Радукану, отстрани от съревнованието и 11-та в схемата при дамите румънка след тъкмо един час и 40 минути игра. Беларускинята удари съперничката в седмия гейм, само че сервирайки за частта се пропука при 5:4. Въпреки това, Саснович се събра и след нов пробив, сервира сполучливо с цел да поведе в резултата.

В началото на втората част тя потегли с брейк, който бе върнат от Халеп в четвъртия гейм. Румънката обаче загуби подаването си на нула в деветия гейм, а Саснович се възползва по съвършен метод и се поздрави с нова популярна победа в шампионата, написа БГНЕС. В спор за място на четвъртфиналите тя ще играе с 27-та сложена Виктория Азаренка в напълно беларуски конфликт, откакто Азаренка се оправи с Петра Квитова.
 Опитът на Мъри повлия за успеха му над сензация от US Open
Опитът на Мъри повлия за успеха му над сензация от US Open

Справи се с испанеца Каралос Алкарас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР