Намиращ се в страхотна форма, Кевин Де Брюин изигра пореден

...
Намиращ се в страхотна форма, Кевин Де Брюин изигра пореден
Коментари Харесай

Де Брюин: Ще играем за всички купи

Намиращ се в страхотна форма, Кевин Де Брюин изигра следващ мощен мач и вкара гол против Бристъл Сити за класирането на Ман Сити за край на Карабао Къп.

"Играем за всички трофеи, по тази причина се радваме, че продължаваме. Ще отидем на Уембли, с цел да се опитаме да победим, " съобщи белгиецът след 3:2 в Бристъл.
Ман Сити си поигра с Бристъл за първи край за сезона
"Представихме се доста добре, контролирахме мача. Въпреки че и те вкараха два гола, мисля, че не им дадохме доста шансове. След първия мач видяхме, че Бристъл е доста добър тим, не инцидентно са на полуфинал. Нямаше по какъв начин да дойдем тук с юноши, би трябвало да си с най-хубавото, с цел да стигнеш до успеха, " продължи той.

"Това, че вкарахме рано и през второто полувреме, ни даде надзор. След като поведохме с 2:0, нямаше по какъв начин да не победим. Да, те изравниха, само че се справихме. Аз вкарах с последния удар в мача. Те се бяха отворили, по тази причина знаех, че са се отворили, " добави Де Брюин.

"Приемаме всички противници насериозно. Няма слаби тимове към този момент, всички се хвърлят доста против нас. Бристъл не бе тим за подценяване, " приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР