Намирането на подходящ тарифен план за интернет и телефонни разговори

...
Намирането на подходящ тарифен план за интернет и телефонни разговори
Коментари Харесай

Безкрайни минути и мегабайти за всички с мобилни планове на А1 през април

Намирането на подобаващ тарифен проект за интернет и телефонни диалози е от извънредно значение, с цел да поддържаме връзка с околните си хора и да сърфираме в мрежата без ограничавания. С новата си акция А1 дава още повече благоприятни условия за съгласуваност на клиентите. През април телекомът подарява безкрайни минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA на всеки, който подписа абонамент за мобилен проект ONE или Unlimited.

В рамките на промоционалния интервал клиентите, които изберат един от четирите мобилни проекта ONE от А1, имат опция да се допрян до невероятните благоприятни условия на 5G ULTRA със скорости до 1500 Mbps. През април абонаментният проект Unlimited дава достъп до мрежата от пето потомство на А1 за двегодишен интервал и еднократен бонус „ Неограничени МВ “ в 5G ULTRA. Потребителите могат да подарят бонуса на различен клиент на А1 през мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg. Той също е годен за интервал от пет месеца, като по този начин повече хора ще могат да се допрян до неограничените благоприятни условия за диалози и сърфиране. След приключване на промоционалния интервал клиентите могат да продължат да употребяват изискванията на проекта, или да го надградят при предпочитание.

Потребителите, които желаят непрекъснато да са във връзка, могат да избират сред три проекта Unlimited, които включват безкрайни минути и мегабайти, годни за целия интервал на контракта. Плановете са на цени от 39,99 до 59,99 лв. на месец, а главната разлика идва от включените мегабайти в роуминг, както и от включените позиции за цифрови услуги от вида SELECT. Тази алтернатива им дава опция да персонализират своите проекти по отношение на потребностите и желанията си, като избират от необятен набор цифрови услуги като A1 Xplore TV, Diema Xtra, HBO MAX, MAX Sport, Deezer, Капитал Pro, Мениджър и други.

Хората, които са се насочили към проектите ONE, могат да изберат сред четири разновидността, с цена от 19,99 до 34,99 лв. на месец. Те се разграничават по броя национални минути - сред 600 и неограничени, мегабайти на оптималната скорост в страната - сред 600 и 20 000, както и включените позиции в услуги SELECT.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР