Намирането на автомобил с гаранция и ясна история в България

...
Намирането на автомобил с гаранция и ясна история в България
Коментари Харесай

БМВ за под 20 хиляди лева с две години гаранция може да се купи на изложение в София

Намирането на автомобил с гаранция и ясна история в България е сложна работа, само че за осми път ревю дава късмет на феновете на марките БМВ и МИНИ да намерят такава кола. " БМВ и МИНИ експо " отвори порти през днешния ден в зала на " Интер експо център " на бул. " Цариградско шосе " в София и ще продължи до неделя. Работното време е от 10 до 20 часа, а входът е свободен.

Промяна в условията към предлаганите коли, като отпадат рестриктивните мерки за възраст и километри, разрешават на него да се намерят изненадващо налични модели. Най-евтината кола на експото е БМВ Серия 1 на малко повече от четири години и съвсем 170 хиляди действителни километра, което коства малко под 20 хиляди лв..
 Най-достъпният модел на ревюто.
Най-достъпният модел на ревюто.

За към 10 000 лв. повече се предлага БМВ 316d, създадено преди към пет години, на под 200 хиляди километра. Най-скъпият автомобил измежду изложените общо 60 използвани коли е Серия 7 дълга база с 12-цилиндров мотор за над 300 хиляди лв.. Независимо от възрастта всеки от изложените на " БМВ и МИНИ Експо " коли получава две години гаранция, защото, преди да бъде препоръчан за продажба, е минал през цялостна инспекция на техническата редовност.
 Най-скъпият автомобил на
Най-скъпият автомобил на " БМВ и МИНИ Експо "

През предходната година дилърите на БМВ в България са продали 250 автомобила втора употреба. От тях 80 са от програмата за сертифицирани използвани коли " БМВ премиум селекшън ". В момента в нея има над 800 автомобила, като информация измежду тях може да се направи и на ревюто.
 На
На " БМВ и МИНИ Експо " мога да се видят и купят също колела БМВ, както и разнообразни аксесоари и лайф стайл продукти
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР