Намираме се в ситуация, в която трябва да изготвим националния

...
Намираме се в ситуация, в която трябва да изготвим националния
Коментари Харесай

Според Хасан Адемов сега е времето за Национален план за България

Намираме се в обстановка, в която би трябвало да изготвим националния проект за България, да се опитаме да изготвим целите и да се опитаме да се възползваме от европейската взаимност. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов пред Българска национална телевизия. С тези думи той отговори разяснява подхванатите от България стъпки за приемане на помощ от Европейския фонд за възобновяване след пандемията от COVID-19.
Всеки един по някакъв метод е обиден от рецесията и упованията на всеки са да бъде подкрепят по някакъв метод. Със средствата, с които разполага страната, това мъчно може да се случи, само че предпочитано би трябвало да бъдат подкрепени най-засегнатите, уточни той.
На към 280 000 служащи, които би трябвало да получат обезщетения от Национален осигурителен институт по мярката 60/40, към вчерашна дата са изплатени 115 млн. лв., като половината от заявките към момента не са обработени, заяви Адемов като ръководител на обществената комисия в Народното събрание.
От думите му стана ясно, че от началото на рецесията към 80 000 са новите безработни, а  в общественото министерство се създават ограничения, с които безработицата да бъде понижена.
Защо депутатите вървя без маски - Не мога да поема отговорност за всички сътрудници, отговори депутатът от Движение за права и свободи.
Депутати взеха образец от Бойко Борисов и се явиха без маски в Народно събрание
За престрелките Борисов - Радев - прокуратурата : " Никой не печели от опълчването на институциите. На този стадий ръководещите настояват, че ще изкарат мандата. Това е тяхното предпочитание и желание, без значение от свадите в обединението. Рано е да се предвижда дали до края на мандата няма да има и други кавги ", разяснява Адемов.
Готови ли са Движение за права и свободи за избори? Ние постоянно сме били в кондиция, тъй като сме покрай нашите гласоподаватели. Ако в последните месеци не сме толкоз кресливи и атрактивни, то е, тъй като желаеме да се резервира държавността, с цел да се противопоставим на рецесията, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР