Намираме се в състояние на агресивна хибридна атака, насочена към

...
Намираме се в състояние на агресивна хибридна атака, насочена към
Коментари Харесай

Кънев: Намираме се в състояние на агресивна хибридна атака срещу сигурността на България

Намираме се в положение на нападателна хибридна офанзива, ориентирана към сигурността на страната. Целта на агресора е стабилността на обществото и геополитическото бъдеще на страната.

В момента България е неуправляема, вижда се липса на инстинкт за предпазване на общността. Нашата сигурност е безусловно застрашена. Ние нямаме устойчиво държавно управление от две години.

Това разяснява пред Българска национална телевизия евродепутатът от " Демократична България " и зам.-председател на ДСБ Радан Кънев. 

Правителството няма болшинство. Решението е в опозицията, която може да смъкна държавното управление, но не ще. Ние имаме да се оправим с инфлационната рецесия, да обезпечим националната сигурност, да решим въпроса с РСМ, имаме десетки законопроекти, които да гласуваме, изясни Кънев.

Според него обаче, с болшинство от 121 души тези рецесии не могат да се решат.

В голяма степен, решението е в полето на опозицията - ГЕРБ и Движение за права и свободи, които или би трябвало да смъкват държавното управление и да ръководят, или да поддържат формулата за законодателство на държавното управление, счита Радан Кънев.

Кабинет на малцинството е една от формите на политическа просвета - в непрекъснати договаряния с опозицията кои законопроекти ще бъдат подкрепени, сподели евродепутатът.

Той разказа, че единодушието го могат някои развити висши шимпанзета, само че торните бръмбъри не го могат. Лидерите на партии, водачите на парламентарните групи носим отговорност за ориста на 7 млн. души Десен човек съм, имам вяра, че постоянно хората се оправят сами, само че не по време на война, не по време на всеобхватна рецесия, която е национална.

Борисов (Бойко Борисов, водачът на ГЕРБ) приказва все едно икономическата рецесия е породена от държавното управление, като че ли България е някакъв остров, сподели Кънев, съобщи нюз.бг.

Инфлацията е стигнала от дълго време България. Има моменти, когато в политиката е възможно да послъгваш и да поставяш възприятието си за комизъм към съперници. Дръж се като човек в сериозна обстановка, имаш 12-годишен опит, сподели Кънев по адрес на водача на опозицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР