Намираме се в разгара на това време от годината, където

...
Намираме се в разгара на това време от годината, където
Коментари Харесай

Махмурлук: Какво да ядете, ако се натряскате на купон в чужбина

Намираме се в разгара на това време от годината, където всички честват с цялостна мощ, а алкохолът и храната са в обилие.
Дори да се намирате в страна, където не се чества Коледа, сигурно преяждането и препиването ще ви застигнат по Нова година.


Независимо какъв брой е напреднала науката, обаче, към момента няма вълшебно хапче, което незабавно да ви отърве от махмурлука.

Какво, обаче, може да се направи, с цел да почувствате най-малко малко облекчение? В множеството случаи отговорът е във въглехидратите. Махмурлукът в общи линии съставлява съществено обезовдняване и рухване на кръвната захар. Това кара пострадалият да изпитва признаци като гадене, световъртеж, нервност и болежка.

Въпреки че към момента няма повсеместен лек, хората по света непрекъснато се пробват да измислят средства за справяне с казуса. Разбира се, най-хубавият метод да го избегнете, е да не прекалявате с алкохола.

Но в случай че това се случи, ще откриете, че съществуват какви ли не хрумвания да битка с махмурлука. Ако в случай че пътувате, ще откриете, че в другите страни те са още повече и по-чудновати.

От колбас с къри до сок кисели краставички и тост с авокадо – вижте по какъв начин хората по света употребяват разнообразни храни и питиета, с цел да се преборят с махмурлука, на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР