Намираме се в разгара на сезона на диетите. Когато се

...
Намираме се в разгара на сезона на диетите. Когато се
Коментари Харесай

Ето какви грешки правим в опитите да отслабнем

Намираме се в разгара на сезона на диетите. Когато се опитваме да свалим някой непотребен кг преди лятната ни отмора, би трябвало да обърнем внимание на дребните неточности, които пречат на огромната картина и в частност на положителните ни резултати макар всички ограничавания.
Диетоложката Сузи Бюрел показва някои от грешките, които всеки от нас може би позволява в борбата за по-малък размер бански.

1. Ядем повече поради тренировките
Ако упражняваме сме изцяло наясно, че разходът на сила ни се усилва. Това обаче е подвеждащо, защото една подготовка рядко гори повече от 400 kcal. Допълнителните калории обаче елементарно обезвреждат постигнатото и да създадем по този начин, че все едно не сме спортували въобще.

2. Храним се в неверното време
Тялото ни гори повече калории през първата част на деня. Това значи, че е по-добре множеството храна да я одобряваме точно тогава. Вечерите в 20 или 21 часа може да се окажат спънка пред отслабването.

3. Самоизцеждате се
Когато желаеме резултати, ги желаеме бързо. Затова сме склонни да одобряваме прекомерно малко калории и да спортуваме прекомерно интензивно. Е, не тъкмо по този начин работи тялото. Не забравяйте за неговите механизми, които ще го накарат да пести сила и в този смисъл и мазнини.

4. Купувате неверните храни
Извънредното състояние повлия зле на формата на доста от нас. Дори и да се запасявате с храни, дано да са здравословни - замразени зеленчуци, плодове, яйца.

5. Приемате скрити калории
Едни от най-калоричните храни, които стопират напредъка ви, са сосовете - кетчуп, горчица, барбекю. Пробвайте да овкусявате храната си със сухи или сезонни пресни подправки, вместо с подготвени сосове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР