Намираме се в органична криза, която е не само на

...
Намираме се в органична криза, която е не само на
Коментари Харесай

Политолог: Имаме пълен хаос и липса на авторитети, които могат да измъкнат държавата от кризата

" Намираме се в органична рецесия, която е освен на политическото посланичество, на легитимността на решенията, които вземат институциите, само че и на обществото, на политическата ни просвета, на обществените полезности. Криза има в стопанската система, опазването на здравето, образованието ". Това разяснява в предаването „ Лице в лице “ по БТВ Ивайло Динев. По думите му пандемията сподели голям брой проблеми в доста браншове, които са значими за една страна и едно общество, с цел да действат добре.
" Важно е да помислим от тук насетне какъв е изходът ", уточни политологът. " Кризата с Коронавирус оказа помощ да се осмисли каква е ролята на страната, да вземем за пример. При ограниченията в доста европейски страни има мощно връщане на страната в стопанската система, внезапен завой към обществен капитализъм “, уточни Ивайло Динев.
 Кантарджиев: Ако хората ходеха с маски, нямаше да има 3000, а 300 случаи дневно Кантарджиев: Ако хората ходеха с маски, нямаше да има 3000, а 300 случаи дневно
„ Като експерт постоянно съм приказвал за нуждата от ограничения, да не се прекалява с тях и да се обезпечи нормалност за тяхното прочие..
" В България имаме цялостен безпорядък, липса на престижи и структури, които могат да измъкнат страната от такава рецесия. Дори и в митинга ясно виждаме неналичието на политически хрумвания ", означи още той.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР