Намираме се в онази част от лятото, в която мислим

...
Намираме се в онази част от лятото, в която мислим
Коментари Харесай

Планирате лятна почивка? Спа хотел в Родопите ви очаква!

 Намираме се в онази част от лятото, в която мислим единствено и само за заслужена отмора и усамотение, надалеч от навалицата и шума на града. Лятото постоянно е било притежател на наслада, независимост, на игра измежду вълните и пясъка. Да, само че истината е, че освен морето предлага всички тези бленувани моменти. Тях може да откриете и в планината. Защо не в село Марково, което притегля с близостта си до Европейската столица на културата, като в същото време съчетава най-хубавото от Родопа планина – хладина, гори за разходка, вълшебен кътчета за опознаване. Ще кажете: " Да, само че аз нямам вила в Марково. “ И това не е проблем. Парк и СПА Хотел Марково е отсреща за всеки, който желае да се допре до тази божествена част от родината ни. Не единствено ще ви приюти, само че и ще ви поглези по този начин, както никой различен.

За задачата до края на месец август, може да се възползвате от неустоими предложения, които комплексът предлага. Промоционалният работен пакет  включва закуска, детски ъгъл с професионален аниматор, прилагане на вътрешен басейн с  температура на водата 31 °C, външен басейн и СПА център. Направете своята резервация за най-малко две нощувки, от неделя до четвъртък, и се възползвайте от 15% отстъпка!

Валидността на промоционалната офертата е до 31.08.2019 година и важи за цени рецепция!

За тези от Вас, които плануват своята отмора през уикенда, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил атрактивен уикенд пакет с 10 % отстъпка от цени рецепция! За още по-голямо удобвство, двата промоционални пакета – делник и уикенд, могат да се комбинират по отношение на вашия престой. 

Уикенд пакетът включва богата закуска, използването на вътрешен и външен басейн, СПА център, детски ъгъл с професионален аниматор, музикална стратегия в ресторант Belle Vue всяка събота, и още доста други изненади, измежду които най-важната е положителното въодушевление.

Валидността на промоционалната оферта е до 31.08.2019 година!

Да, както казахме, планината не предлага морски талази, само че крие своите чудеса. А от Парк и СПА Хотел Марково са се погрижили както за водата, по този начин и за тена ви с модерния си външен басейн, който е умислен по този начин, че да дава отговор на всички желания. На първо място е неговата дълбочина – задоволителна за плуване, само че и с задоволително плитка част за най-малките, които занапред се учат. Ако пък не желаят да плуват, постоянно може да ги заведете в детския ъгъл, където да лудеят на воля и да основават нови другарства.

За събиране на слънчеви лъчи може да се излегнете на някой от комфортните шезлонги, шатри или колоритни барбарони, а за какво не и на плитката част на басейна. Все отново водата притегля слънцето, като по едно и също време балансира температурата на тялото.

В допълнение, може да се насладите на новите кулинарни изкушения от морски блага, като миди и свеж сафрид, свежи салати и здравословни сандвичи, обичаните на всички бургери, сезонни плодови плата от любеница и пъпеш, домашни лимонади с части плодове и фрешове, както и на другите усети наргиле, измежду които тези на ананас, мохито, череша и грозде. Към всичко прибавяме и винената листа от висок клас, студената бира и коктейлното меню, приготвено от най-хубавите бармани в сектора.

Ако планината ви притегля, няма какво още да се чудите. Парк и СПА хотел Марково е съвършеното решение за съчетаване и на двете. От момента, в който прекрачите прага му, до момента в който го напуснете. Ще останете впечатлени освен от отношението на личния състав, само че и от атрактивния, съвременен дизайнерски интериор. Освен общоприетите 79 стаи, гостите на хотела имат възможността  да се насладят и на най-новите попълнения на хотела - Делукс стаи, Студиа, Делукс апартамент и ВИП апартамент, съчетаващи обаятелен дизайн и изтънчен разкош.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР