Намираме се в катастрофална ситуация. Имаме страшно много умиращи всеки

...
Намираме се в катастрофална ситуация. Имаме страшно много умиращи всеки
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Намираме се в катастрофална ситуация, затова България е поискала помощ от ЕС

Намираме се в пагубна обстановка. Имаме ужасно доста умиращи всеки ден, по тази причина България е поискала помощ от Европейски Съюз. Както приказвах с сътрудници от две огромни софийски лечебни заведения - при тях има интубирани с двуцифрени стойности на антителата. Не е ясно какъв брой ни пазят те. Затова не се одобряват по света. Чакат ни тежки месеци, тъй като времето ще се захлажда, а това ще усили броя на болните. Това съобщи в ефира на Нова телевизия доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория за инфекции в мозъка в Берн.

При дамите обстановката е по-добра - имат по-добра имунна система, оправят се по-добре с вируса и в международен мащаб умират по-малко, съобщи доктор Недялко Калъчев. По думите му не би трябвало да се заблуждаваме, че щом имаме антитела. Трябва да се имунизираме и да продължим да си носим маските, счита още той.

Моята молба е да не се подценява обстановката, да се имунизираме, прикани доктор Илиев.

По думите му доста хора, които са си мислили, че са в добра физическа форма и ще се оправят със болестта - към този момент не са сред живите, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР