Намираме се в каскада от кризи в резултат на невъзможността

...
Намираме се в каскада от кризи в резултат на невъзможността
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Отговорността за всички кризи е на Румен Радев

„ Намираме се в каскада от рецесии вследствие на невъзможността на така наречен „ партии на смяната “ да основат държавно управление, което да реши проблемите. Те трупаха политически запас с отрицателно говорене, ориентирано против ГЕРБ, вложиха в ненавист и радикализиране на електоратите си “ – съобщи пред публицисти лидерът на листата с претенденти за народни представители от Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Старозагорски изборен регион Красимир Вълчев. Той добави, че в предходните два Народното събрание не са водени смислени диалози по какъв начин да се решат главните рецесии. „ Разчитаха, че коронавирусът ще изчезне от единствено себе си и не поставиха старания за имунизация. Сега се надяват, че вълната няма да бъде доста огромна до изборите и отново ще им се размине. Стойчо Кацаров е въплъщение на безспорната некомпетентност на ръководството на служебното държавно управление. Румен Радев е виновен за него, за всички свои министри и за всички рецесии. Той направи по този начин, че да няма болшинство в интерес на личното си политическо богатство “ – безапелационен е Красимир Вълчев.

Водачът на листата насочи остри рецензии към служебното държавно управление и за Плана за възобновяване и стабилно развиване, който след дълго закъснение беше изпратен едвам преди дни в Европейската комисия. „ 85% от неговото наличие е направено от ГЕРБ. Това, което са трансформирали е в региона на енергетиката и то е допустимо най-лошото – то е лобистко и пагубно за минно-енергийния комплекс „ Марица изток “. Хвърлянето на прахуляк в очите сякаш с преговарянето за работата на централите на въглища до 2038 – 2040 година е опит да се излъжат най-много работещите в тях “ – съобщи Красимир Вълчев. Той посочи, че действително това, което е заложено в Плана, е закриване на комплекса, като произвеждащ сила от въглища, през 2026 година България обаче не може без комплекса до 2040 година, въпрос на време е да се основат допустими от екологична точка технологии, посредством които да се отговори за условията на „ Зелената договорка “. Показва го и задълбоченият разбор на водещи български университети, които бяха ангажирани със съдействието на Красимир Вълчев за необорим и обстоен теоретичен разбор.
 Борисов: Само за 6 месеца унищожиха всичко, което с години направихме (ВИДЕО) Борисов: Само за 6 месеца унищожиха всичко, което с години направихме (ВИДЕО)
Само за 6 месеца унищожиха всичко, което с години направихме. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Д...

Водачът на старозагорската листа акцентира, че в Националната стратегия на ГЕРБ образованието и опазването на здравето остават съществени цели. Учителите ще получават за труда си по 2500 лв., университетските преподаватели – 3000 лв., лекарите – три междинни брутни заплати, а медицинските експерти – две междинни брутни заплати на месец.

Кандидатът за депутат Лъчезар Борисов уточни, че сме очевидци на галопираща инфлация. „ Няма време за политическо опълчване, би трябвало да се реализира консенсус, тъй като хората не могат да чакат повече. От ГЕРБ сме подготвени за ускорено повдигане на работната заплата, междинният размер на пенсиите би трябвало да стане 750 лв.. Минималната работна заплата ще доближи 1000 лв., а междинна – 2000 лв. “ – сподели Лъчезар Борисов. От ГЕРБ плануват финансови тласъци за младежи, които да започват бизнес.

В конференцията участваха още претендентите за народни представители Маноил Манев, Илиана Жекова, арх. Виктория Грозева, Александър Кьосев, Дарин Петков, арх. Мартин Паскалев и ръководителят на Областния избирателен щаб Радостин Танев.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР