Намираме се в ерата на технологиите и дигитализацията и е

...
Намираме се в ерата на технологиите и дигитализацията и е
Коментари Харесай

Холивудските звезди, които ограничават достъпа на децата си до технологиите

Намираме се в ерата на технологиите и дигитализацията и е много мъчно, даже невероятно, да ограничим достъпа на децата до виртуалния свят. Много холивудски звезди обаче се пробват да лимитират децата си в използването на цифрови устройства. Вижте ги в канала във vbox7:

Барак и Мишел Обама

Докато са живеели в Белия дом, Барак и Мишел Обама са ограничавали до най-малко времето на децата им пред тв приемника, телефоните и преносимите компютри. Барак Обама споделя, че държи децата им да не са непрекъснато пред екраните, с цел да могат да поддържат връзка по-често.
 Барак и Мишел Обама Gulliver/Getty Images
Ким Кардашиян и Кание Уест

Когато Ким и Кание са били деца, родителите им са ги ограничавали от технологиите и през днешния ден те желаят да възпитат децата си по същия метод. Макар и Кардашиян да е кралица на обществените мрежи, тя споделя, че когато е с децата си, прави всичко допустимо да не употребява технологии, с цел да им даде образец.
               

A post shared by (@kimkardashian) on Apr 4, 2018 at 4:08pm PDT

Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата са наели специалисти по киберсигурност, които монетизират уеб страниците, които посещават шестте им деца.-->
 Анджелина Джоли Gulliver/Getty Images
Виктория и Дейвид Бекъм

През 2014 Дейвид Бекъм показа, че с Виктория разрешават на децата им не повече от час в интернет, с цел да ги накарат да излязат на открито и да играят с останалите деца.

Макар и от този момент да са минали шест години, през днешния ден те прекарват колкото се може по-малко време пред екраните, когато са дружно.
               

A post shared by (@victoriabeckham) on Nov 28, 2019 at 3:38am PST

Марк Зукърбърг и Пресила Чан

Макар и да е създател на Facebook, Зукърбърг разрешава на децата си да го употребяват, с цел да се чуват с бабите и дядовците си. Той и брачната половинка му избират Максима и Огъст да сведат до най-малко времето си с технологиите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР