Намесата ни в разговорите между президента и премиера на България

...
Намесата ни в разговорите между президента и премиера на България
Коментари Харесай

Депутати се хванаха за гушите заради Борисов и Радев!

Намесата ни в диалозите сред президента и премиера на България не мисля, че ще е уместна, дано не разясняваме кой от тях какво е споделил. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Емил Христов от ГЕРБ във връзка на задочния спор сред Румен Радев и Бойко Борисов. „ Що се отнася до съветниците на премиера – не знам кои са, не съм измежду тях. Виждах Борисов преди повече от два месеца и не сме говорили. Документи въпреки всичко съществуват. Смущаващо за нас е, че министър председателят на страната Орешарски се среща с представители на частна компания, до момента в който тече процедура ", сподели още той.

В студиото бе и Славчо Велков от Българска социалистическа партия, който се опълчи на сътрудника си от ГЕРБ.

„ Аз се причислявам към това, което сподели господин Христов, че не можем да разясняваме разговора на настоящия министър председател и президент. Искам да кажа, че по-късно, министър председателят към този момент Борисов, се срещна с различен министър председател и съобщи пред него, че започваме да се пазарим за нови изтребители. Когато приказваме, че има документи, господин Христов, би трябвало да кажете, че те са пред вас и в тях има данни и заключения за лобизъм, не да говорите просто по този начин ", съобщи Велков.

„ Цитирайте с каква цел е основана Комисията, тя няма общо с президента. А вие от къде имате документа, като не ви е изпратен. Изпратен е единствено до членовете на Комисията “, запита Христов.

Велков отговори, че това не е конфиденциален документ и е член на Комисията по защита и се е сдобил с него от там.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР