Намесата на технологиите за видеоповторения (VAR) в английския футбол трябва

...
Намесата на технологиите за видеоповторения (VAR) в английския футбол трябва
Коментари Харесай

Гуардиола: Някой ден технологиите ще отсъдят в полза на "Сити"

Намесата на технологиите за видеоповторения (VAR) в британския футбол би трябвало да се одобряват и да се продължава напред. Това мнение изрази мениджърът на " Манчестър сити " Пеп Гуардиола след дуела с " Тотнъм ". В събота двата отбора приключиха 2:2, като надвит гол на първенците беше анулиран в края поради игра с ръка на Аймерик Лапорт.

" Изживяхме дежа вю с това решение в края и намесата на технологията. Виждаме, че животът е в действителност чудноват, по какъв начин такова нещо може да ти се случи против същия противник. Съжалявам, че не спечелихме, тъй като играхме по прелестен метод. Не съм сигурен дали въобще е допустимо да се представим по-добре против противник като " Тотнъм ". Не скърбя за нищо ", сподели Гуардиола след срещата.

Той се върна на дуела сред двата отбора в Шампионската лига напролет, когато " Тотнъм " продължи напред след приет гол с ръка на Фернандо Йоренте.

" Сега не ни доближи малко, вкарахме гол в края, който беше анулиран поради игра с ръка. През предишния сезон гол с ръка ни изхвърли от Шампионската лига. Но няма какво да се прави, би трябвало да преглътнеш отровата, горчивото хапче и да мислиш за идващия мач ".

Мениджърът на " Сити " разгласи, че неточности има от началото на сезона и даде за образец дуела за Суперкупата на Европа сред " Ливърпул " и " Челси " през седмицата.

" Трябва да приемем решенията на VAR, това е. Трудно е в действителност, само че би трябвало. Може би някой ден технологията ще отсъди в наша изгода, кой знае ".

Гуардиола отхвърли да подлага на критика играчите си за двата позволени гола от " Тотнъм " при едвам трите точни удара, които насочиха " шпорите " в срещата. Според него е мъчно против тим от подобен диаметър да не се позволен никакви неточности.

" Предпочитам да осъждам за нашето показване по играта ни в офанзива и основаните положения. " Тотнъм " е доста мощен тим, изключително при статични положения, в отбрана също са постоянни. Ние обаче отправихме несъмнено 30 удара, стигнахме до доста чисти положения и аз съм удовлетворен от това ", добави мениджърът на " жителите ".

След два кръга " Сити " е с 4 точки, с две по-малко от " Ливърпул ". В идващия кръг " жителите " гостуват на " Борнемут ", до момента в който алените са хазаин на " Арсенал ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР