Намериха тялото на 14-годишното момиче, което изчезна в морето край

...
Намериха тялото на 14-годишното момиче, което изчезна в морето край
Коментари Харесай

Намериха тялото на момичето, изчезнало в морето край Варна

Намериха тялото на 14-годишното момиче, което изчезна в морето край Варна през вчерашния ден. То е открито на към 600 метра на север от мястото, където изчезна.

През нощта акцията бе прекъсната. Издирването беше възобновено рано тази заран с катер. Включиха се и Военноморските сили.

Снимка: btvnovinite.bg

Бурното море наложи избавителните екипи да се завържат с въжета, с цел да не бъдат завлечени. От Военноморските сили обясниха, че морето е с доста дънни ями на дълбочина от 2 до 5 метра. Има и мощно течение, което затрудни интервенцията.
Продължава издирването на момичето, изчезнало в морето край Варна Условията обаче са тежки - морето е с доста дънни ями, има и мощно течение
На всички плажове във Варна през днешния ден влизането в морето още веднъж е неразрешено. Спасители обясниха, че в продължение на няколко дни флагът е бил червен. Те признават, че са безсилни, защото мнозина не съблюдават наредбите им и влизат в морето.

От дълги години спасителите сигнализират за основаването на плажна полиция, защото те нямат пълномощия да вадят принудително хора от морето.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР