Намериха тялото на 14-годишното момиче, което изчезна в морето край

Намериха тялото на 14-годишното момиче, което изчезна в морето край ...

Намериха тялото на момичето, изчезнало в морето край Варна.


Намериха тялото на 14-годишното момиче, което изчезна в морето край Варна вчера. То е намерено на около 600 метра на север от мястото, където изчезна.

През нощта акцията бе прекратена. Издирването беше подновено рано тази сутрин с катер. Включиха се и Военноморските сили.

Снимка: btvnovinite.bg

Бурното море наложи спасителните екипи да се завържат с въжета, за да не бъдат завлечени. От Военноморските сили обясниха, че морето е с много дънни ями на дълбочина от 2 до 5 метра. Има и силно течение, което затрудни операцията.
Продължава издирването на момичето, изчезнало в морето край Варна Условията обаче са тежки - морето е с много дънни ями, има и силно течение
На всички плажове във Варна днес влизането в морето отново е забранено. Спасители обясниха, че в продължение на няколко дни флагът е бил червен. Те признават, че са безсилни, тъй като мнозина не спазват разпоредбите им и влизат в морето.

От дълги години спасителите алармират за създаването на плажна полиция, тъй като те нямат правомощия да вадят насилствено хора от морето.

Източник: btvnovinite.bg