Намериха още човешки останки край Негован, предаде Нова тв, позовавайки

...
Намериха още човешки останки край Негован, предаде Нова тв, позовавайки
Коментари Харесай

Убитите в Негован вероятно са баща и дъщеря

Намериха още човешки остатъци край Негован, съобщи " Нова тв ", базирайки се на информация от свои източници. По първична информация те са от тялото на мъжа, открито на 17 август.

В понеделник криминалисти направиха втори оглед на региона към Негован. По първични данни откритите тела са на възрастен мъж и жена . Те са били простреляни, след което разчленени.

Най-вероятно двамата убити са татко и щерка. Мъжът е към 70-годишен, а дамата на към 50 година Основните улики против килъра им са патрон диаметър 22LR , изваден от главата на мъжа, портфейл, в който няма персонална карта, облеклата на жертвите, както и ключ от рено. Убийството е осъществено точно и професионално преди към 2 месеца , оповестява " 24 часа ".

Мъжът е убит един път фронтално в главата . Куршумът попаднал в челото, малко над лявата вежда. За разлика от него дамата е простреляна в тил , още веднъж в главата . И този път изстрелът отишъл леко вляво. Затова се счита, че или мерникът на оръжието не е бил добър, или килърът има лек тик. Причината е, че интервалът до централен изстрел и в двата случая е много подобен, съгласно прокурори.

След това килърът е съблякъл жертвите си, допускат проверяващите, защото по облеклото няма следи от кръв или изстрели. Той нарязал телата с нож с безпрепятствено острие, за костите е употребявал дребна брадвичка вид брадва, изясняват прокурори, осведомени с експертизата на правосъдните медици.
 Брутален, безочлив и нечовечен акт са убийствата в Негован, безапелационен Ботьо Ботев
Брутален, безочлив и нечовечен акт са убийствата в Негован, безапелационен Ботьо Ботев

Криминалистът приканва контролните органи да бъдат оставени си свършат работата

Останките от телата са сложени в найлонови торбички и хвърлени в бидони. В плик са прибрани и облеклата. След това килърът ги закарва край езерото в Негован. Според водещата версия той е счита, че хвърля бидоните в тресавище . Вместо това обаче ги е оставил в гориста околност, като до тях имали достъп кучета - крайниците на дамата, както и двете глави. Затова и са открити единствено черепи, по които няма кожа.

Дупките от патрон са ясно забележими, а при мъжа даже е открит патрон . Той е мощно деформиран, само че проверяващи го разпознали като диаметър.22LR. Той е с диаметър 5,6 мм. Типичен е за спортни револвери, както и за малокалибрени пушки .

Основен идентификатор, който може да помогне на Министерство на вътрешните работи, са облеклата на двамата. Дрехите са мъжки къси панталони, две тениски с пай ръкав и дамска пола. Полицаите се надяват по тях да са останали биологични следи от килъра, който е съблякъл жертвите си. Обувки не са открити, по тази причина се счита, че двамата са убити в дома си . Заради летните облекла отпада и версия, че жена, изгубила персоналната си карта в Негован, е убитата. Нейният документ за идентичност е открит през февруари.

Възможно е и по портфейла, открит в плика, да има кадърен ДНК материал . От него е извадена персоналната карта. Останали са единствено няколко монети. Версията за обир се изключва. Сред най-отличителните улики е ключ за " Рено " . Ясен е и моделът му, а колата не е измежду най-караните у нас .

Вероятно мъжът ще бъде разпознат по-лесно . Причината е, че и двете му зъбни протези, горна и долна, са открити . Те са характерни и най-вероятно зъботехникът пази отливката и името на пациента .

Жената също има няколко зъбни интервенции, измежду тях коронки и мостове. Тя обаче няма протези и по тази причина ще е по-трудно да се стигне до личността ѝ.

Убиецът е познавал добре жертвите, евентуално по тази причина те не са оповестени за търсене , е една от версиите, върху които работят от прокуратурата, разяснява говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова.

" Разследва се дали тези лица са обявявани в предходните месеци за търсене. Напълно допустима е и версията те да са били убити от своя роднина, който, несъмнено, няма интерес да ги афишира за общодържавно търсене ", изяснява тя.
 Останки на две тела са открити край софийското село Негован Обновена
Останки на две тела са открити край софийското село Негован

Разчленено тяло на жена и тяло на мъж
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР